BASAR våren 2021

Fra 8.februar til 24.april kan du både kjøpe og være med og selge lodd til inntekt for Molde Indremisjon. Her er det mange flotte gevinster blant vinnersjansene, og det koster kr.20,- pr.lodd.

Lodd kan kjøpes gjennom medlemmene våre, som har fått loddbøker utdelt. Det er også mulig å kjøpe via oss på kontoret. Da skriver du antall lodd og kontaktinformasjon (navn og telefonnummer) til ip.solem@imf.no (Inge Palmar Solem) og betaler beløpet til kontonummer 3980.30.42903 eller via VIPPS nr.109127. I VIPPS kan du også skrive direkte inn samme info i stedet for å benytte mail. Så noteres navn, tlf., og antallet lodd inn i loddbok her, og du får en tilbakemelding fra oss.

Nå er vi inne i ei tid der det meste av vanlig aktivitet må settes på vent, men vi håper på at det er mulig å samles til en basardag lørdag 24.april. Den dagen skal dette lotteriet trekkes!! Dersom vi ikke kan invitere til ei samling i bedehuset, blir det digital sending med trekning.

Tusen takk til alle som vil støtte arbeidet som drives i Molde bedehus, blant både barn, unge, voksne og eldre! Vi retter også en stor takk til alle som har gitt gevinster til lotteriet vårt!!!

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *