Dagene framover

I de førstkommende ukene blir det dessverre ikke muligheter for å samles til gudstjeneste og større arrangement i bedehuset. Dette kommer fram i regjeringens videre koronatiltak. Slik smittesituasjonen er nå i landet vårt nå, åpnes det lite opp i denne omgang. Det gjør at vi satser videre på digitale sendinger, der noe deles internt via link til dere som går i forsamlingen her, og noe som åpne sendinger på vår YouTube-kanal «Molde bedehus».

Førstkommende søndag, 24.januar, blir det ny Awana-sending kl.11. Det blir leik og moro, og Torgunn Nerland vil dele en flott andakt. Det er bare å glede seg!!

Søndag 24.januar blir det også digitalt medlemsmøte vi Zoom kl.19. Link sendes ut bl.a. via mail. Vi håper mange vil koble seg til og ta del i både informasjon og samtale. Det er også en gyllen mulighet til få se hverandre igjen – om enn bare på skjermen. Velkommen til fellesskap der!

Søndag 31.januar kl.11 blir det digital gudstjeneste igjen. Denne gangen skal Bård Heiseldal snakke om trosforsvar. Et spennende og viktig tema.

Vi oppfordrer dere om å holde kontakten med hverandre også i tida som kommer. Ta en telefon, møt smågruppa di til ei ute-samling, be en venn med på kafè eller ut på tur i det nydelige vinterværet. Mulighetene er der, selv om det er mange begrensninger å ta hensyn til. Må Gud holde sin hånd over hver enkelt, og gi sin trygghet og sin fred – den freden som overgår all forstand, og som skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus. (Fil.4;7)

Trenger du noen å snakke med, eller praktisk hjelp i denne tida, så vær frimodig og ta kontakt. Staben har i all hovedsak hjemmekontor nå, men vi er tilgjengelig på telefon og mail.

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *