Dette skjer i bedehuset 4.-10.september

awana1Velkommen til disse samlingene denne uka:

Informasjonsmøte om konfirmantåret mandag kl.19. Har du en ungdom i huset som er konfirmant i 2018, så er kanskje vårt tilbud aktuelt. Foreløpig er åtte konfirmanter påmeldt, og det er plass til flere!! Ønsker dere mer informasjon, er dere hjertelig velkommen til mandagens informasjonsmøte i peisestua.

Bønnemøte onsdag kl.19. Samling i bønnerommet med sang og bønn.

Molde Gospel øver torsdag kl.1930. Velkommen til både «gamle» og nye sangere.

VIP 4.-7.klasse fredag kl.18-1945. Aktivitetesklubb med mange kjekke aktiviteter, kiosk, VIP-hjørne med andakt og utlodning. Kom og bli med, og ta gjerne med en venn eller flere!!

VIP-night fra 7.klasse fredag kl.20-2230. Ungdomsklubb med aktiviteter, kiosk, andakt og kjekt fellesskap. Kom og bli med :-)

Søndagsmøte med AWANA kl.11. Velkommen til Cubbies 2.-5 år i cafèen, Sparks 1.-4.klasse i lillesalen og T&T 5.-7.klasse i storsalen. Vi andre samles i peisestua der Torgeir Skrunes fra ImF taler og Vegard Heradstveit deltar med sang. Håper å se deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>