En liten oppdatering…

 
Da har det gått en uke siden store tiltak ble satt i verk inn mot å begrense korona-smitten. Og hverdagslivet har endret seg for oss alle for en periode.
Vi har nå avlyst alle samlingene våre fram til over påske, så får vi se hvilke restriksjoner og muligheter som ligger til grunn etter det. Selv om vi ikke kan være samlet til gudstjenester og andre samlinger akkurat nå, gir det oss muligheter til å kommunisere og være menighet på andre måter.
 
I tiden fremover vil vi i forkant av hver søndag publisere en gudstjeneste-link, der vi kan være sammen – i hver vår stue – om både andakt, lovsang og bønn. Vi vil også ukentlig legge ut et enkelt program for familiene, der man kan samles om andakt, leik og bønn mm.
Onsdager framover vil vi ha fokus på temaet «Vekst» i undervisning – her kan du enten se video eller høre på lydfil, og det ligger ved samtaleopplegg. Vi oppfordrer til samtale om temaet både innad i familier, og å møtes flere digitalt (skype, messenger o.l) eller over telefon. Hold kontakt med hverandre, og ta vare på hverandre!
 
Daglig er det sendinger for barna kl.12 på Chris Duwe sin facebook-side; https://www.facebook.com/chrisduweproductions/ . Det kan være fine avbrekk i hjemmeskolen, og koselig å samles om. Anbefales å få med seg!
 
Vi har omsorg for deg, og vil være her for deg. Har du behov for praktisk hjelp, eller noen å snakkes med i denne tiden? Ta gjerne kontakt med oss. Audun Vesetvik (forsamlingsleder) nås på tlf.92613749, og Asbjørn Ørjavik (omsorgskomiteen) på tlf. 90146116.
Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *