Konsert med Sveinung Hølmebakk tirsdag 26.mars kl.19

Vi ønsker alle varmt velkommen til konsert i bedehuset tirsdag 26.mars kl.1900. Da står Sveinung Hølmebakk på scenen, med sanger fra sitt nyeste album «Eit anna lys» i kombinasjon med hans mest kjente sanger fra tidligere album; Han vil gå med deg, Så kom morgonen, Han kviskrar ditt navn, Frykt ikkje for i morgon m.fl.

Sveinung Hølmebakk er en av tre medlemmer i Nordic Tenors, som han har vunnet Komiprisen for Beste Nykommer sammen med i 2006. De hadde konsert i Bjørnsonhuset i Molde like før jul i 2018.

Med sin stemmeprakt og sine sterke tekster makter Sveinung både å røre og begeistre sitt publikum. Han beveger seg gjerne mellom opera, gospel og vise, og skal samarbeide med Molde Gospel under konserten i bedehuset denne kvelden.

«Eir anna lys» er hans niende soloalbum, og kom ut i 2018. Sveinung har mastergrad i utøvede sang fra Griegakademiet i Bergen, og har studert musikkvitenskap. Han har deltatt i en rekke TV-programmer, bl.a Beat for Beat, Ti på Topp, Kvelden før kvleden, Sommeråpent og Førkveld. Han var også musikalsk toasmaster i HM Kong Haralds 70-årsdag.

Nå gleder vi oss til konsert, og håper å se deg der!! Billetter à kr.250,- kan kjøpes ved inngang (kontant/VIPPS/Bankterminal) eller på nett her   https://www.sveinung.no/events/molde-bedehus-1?fbclid=IwAR0-7Gzvm8BMhx5-VasTUCvJBq7vxd330kDjT6ZTzc4TlqBSLSaESdm8HK0

 

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *