Kveldsmøte 7.juni – og litt til…

Vi er så smått igang med en gjenåpning av bedehuset, og det er en stor glede og endelig kunne møtes igjen! Velkommen til kveldsmøte søndag 7.juni kl.19, der vi får besøk av Lynn og Per Magne Brakstad som vil tale og synge. Det er plass til kun 50 stk på dette møtet, så det lønner seg å være litt tidlig ute. Følgende retningslinjer må overholdes:

-Alle som kommer må være friske. Selv ved små luftveisinfeksjoner skal du holde deg hjemme. -God håndhygiene. -Hold avstand til andre. Vi fører oppmøtelister på alle som er tilstede (disse makuleres etter 10 dager), og mer informasjon angående smittevern vil bli gitt på samlingen.

Det er også gudstjenestesending fra ImF Straume online kl.11 denne søndagen som vi varmt kan anbefale. Her taler Ingvald Kårbø. https://www.facebook.com/imfstraume/

På YouTube-kanalen «Hjemmekirke» legges det ut nye sendinger for både barn/familie, tweens, ungdom, unge voksne og voksne gjennom helga. Her er Awana Norge med som bidragsyter. Sjekk ut her: https://www.youtube.com/channel/UCobXT6WqAbntxE8esB_8hJA

Søndag 14.juni deltar vi på online-arrangementet https://familiefest.no/ kl.18, og søndag 21.juni er det nytt kveldsmøte i bedehuset kl.19. Mer info kommer om dette.

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *