Litt om sommeren og høsten

Det nærmer seg sommerferietid, og i disse dager bruker vi normalt sett å starte opp med sommermøter. Styret i MI har valgt å ikke legge opp til disse samlingene i år, ut fra korona-situasjonen med oppfølging av ressurskrevende smitteverntiltak, kombinert med ferieavvikling for både ansatte, styre og frivillige. Vi vet at mange setter stor pris på sommermøtene, men ber om forståelse for den avgjørelsen som er tatt grunnet spesielle omstendigheter.

Som dere ser av vedlagte plan, er det lagt opp til et godt og variert program for høsten, så vi har mye å se frem til! Bruk gjerne denne som bønneplan! Den er noe redusert i forhold til normalt, og vi håper disse samlingene kan gjennomføres som planlagt, ut fra retningslinjer fra myndighetene som vi til enhver tid vil følge. Styret i MI er ansvarlige for alle arrangement som foregår i bedehuset i regi av Molde Indremisjon, og vi gjør det vi kan for å hindre korona-viruset i å spre seg. Mer informasjon om de enkelte arrangementene, og smitteverntiltak i forbindelse med disse, vil komme når det nærmer seg oppstart av semesteret.

Vi ønsker den enkelte en velsignet og god sommer, og hilser dere med Romerne 15;13: » Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.» Så oppfordrer vi alle om å holde kontakten med venner i forsamlinga gjennom sommeren! Ta en telefon, stikk innom, og avtal noe treffpunkt. Det kan bety så mye mer enn du aner!

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *