Ny nedstenging fra 25.mars

Fra torsdag 25.mars gjelder nye nasjonale tiltak, og i tråd med disse avlyses alle arrangement i bedehuset fram til 12.april. Vi vet at mange har gledet seg til å kunne samles til påskemøter, men også i år vil dette bli i form av digitale tilbud. Så håper vi at landet sakte, men sikkert kan åpnes opp mer utover våren og sommeren.

NRI-gjengen hiver seg rundt og gjør digitale sendinger av «God Påske» fra Frænabu. Her vil link til YouTube legges både på nettsiden https://nri-imf.no/ og på Facebooksiden https://www.facebook.com/Nordm%C3%B8re-og-Romsdal-Indremisjon-124412447622717 . Så følg med på både gode ord og toner herfra i palmehelga.

Selve påskedagene anbefaler vi å følge påskemøtene fra Imf Straume. Her blir det møter både skjærtorsdag og langfredag kl.19. 1.påskedag blir det to samlinger, kl.11. og kl.19, og påskemøtene avsluttes med sending 2.påskedag kl.11. Alt kan følges via facebook-profilene til ImF https://www.facebook.com/Indremisjonsforbundet og ImF Straume https://www.facebook.com/imfstraume , eller via ImF Midthordland sin YouTube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCjcNekz617iU_5bnKAjWm4g

Vi vil ønske hver enkelt ei velsigna påskehøgtid – der du er. Hold kontakten og ta vare på hverandre! Og vi ber om at Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *