Seminar med Kjell Tveter 14.feb kl.14-1530

Spennende tema er på agendaen på dette seminaret som retter seg spesielt mot lærere og kristenledere; «Hva er intelligent design?» & «Evolusjonsteoriens utfordringer».
Seminaret holdes i Molde bedehus, Fannestrandvegen 4, fredag 14.februar kl.14-1530. Fri entrè, og enkel servering. Det er åpent for spørsmål og samtale i siste delen av seminaret.
Det er ønskelig med påmelding innen torsdag 13.februar til Elin Bjerkestrand (tlf. 99397924, mail: elin.bjerk@gmail.com), men dette er kun for å vite ca. antall som kommer. Du er også veldig velkommen om du ikke melder deg på.
 
Kjell Tveter er bosatt i Fredrikstad og utdannet kirurg og urolog. Han har vært professor og avd.overlege ved Ullevål sykehus. I tillegg har han undervist medisinstudenter i en årrekke, samt udannet spesialister i urologi. Tveter har også skrevet flere bøker om evolusjonslæren vs. Gud som Skaper av alt. Han er en anerkjent foreleser, og reiser nå dit han blir invitert, i inn- og utland, for å holde foredrag og seminar.
Og denne helga kommer han altså til Molde! I tillegg til seminaret fredag ettermiddag, vil han delta på ungdoms-arrangement fredag kveld, og tale på møte søndag 16.februar kl.1100. Da er det også egne grupper for barna parallelt med møtet. Alle disse tre samlingene blir i Molde bedehus.
Varmt velkommen!!
Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *