AWANA

awana1Høsten 2017 gikk startskuddet for vår nye satsing i barne- og ungdomsarbeidet – AWANA!! Her er det tilrettelagt undervisning og aktiviteter fra barna er 2-18 år, og vårt mål er å hjelpe barna og ungdommene til å kjenne, elske og tjene Jesus!

Annenhver helg er det gudstjenester med AWANA-grupper på Molde bedehus fra kl. 1100-12.30; Sparks 1.-4.klasse i peisestua nede og T&T 5.-7.klasse i lillesalen oppe. Førskolebarna har tilbud om leik i kafèen nede, og her blir det også overføring av gudstjenesten på skjerm. De største av førskolebarna kan delta på Sparks om de ønsker det. Her har vi med både voksne og ungdommer som ledere. I gruppene er det leik, storgruppesamling og smågruppefellesskap. Parallelt med AWANA er det gudstjeneste i storsalen, der det tales og undervises over ulike tema. Som regel er det tid for kaffe, samtale og litt å bite i etter at de ulike gruppene er ferdig.

VIP-night (fra 8.klasse) annenhver fredag har også tatt i bruk AWANA. Det er spennende å få følge ungdommene inn i større kjennskap til Jesus, Bibelen og hverandre.

Hjertelig velkommen til oss, og til DIN Awana-gruppe!!

For mer info: www.awana.no