Temahelg 16.-18.oktober; Samlivsrevolusjonen

Velkommen til temahelg i Molde bedehus 16.-18.oktober. Vi får besøk av Øivind Benestad fra stiftelsen MorFarBarn, som vil belyse mange interessante tema under hovedoverskriften «Samlivsrevolusjonen». Disse aktørene står bak arrangementet: Gideon Molde, NLM Molde misjonsforsamling, Normisjon Møre, Pinsemenigheten Sion, Røvik og Nesjestranda Indremisjon, Nordmøre og Romsdal Indremisjon og Molde Indremisjon.

Programmet er som følger: Fredag kl.19: «Kristentro i møte med regnbueflagg og radikal kjønnsideologi. Responsen og ressursene.» Sang av Øystein Remen Evensen. Salg av pizza. På lørdag vil flere tema settes fokus på: Kl.15: «Ekteskapet, barnet og Bibelen i en kjønnsnøytral tid. Hva skjer?» Kl.16: «Jesus som forbilde og Bibelen som autoritet. Hva står på spill?» Kl.1715: «Nytt åndsklima, nye utfordringer. Hva gjør vi?» Fra kl.18 bli det mulighet for spørsmål, innspill og kommentarer. Det blir ulike sanginnslag, og kaffepause mellom temasamlingene. Søndag kl.11 er temaet «Å følge Jesus, uansett». Vi får også sang av Sion C-dur og diktlesing av Magne Espelund. Hjertelig velkommen!!

PS! Alle som kommer må være fri for luftveisinfeksjoner, og holde avstand til andre utenfor egen husstand. Vi har håndsprit lett tilgjengelig flere steder i lokalet, og følger ellers gjeldende retningslinjer for smittevern. Vi har plassbegrensing på 100 personer i møtesalene oppe, utenom de aktive aktørene under arrangementet. I tillegg kan 50 stk følge samlingene på skjerm i peisestua, dersom det blir behov for det. Det blir også gjort opptak av undervisningen, som publiseres i etterkant.

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *