Velkommen som konfirmant i bedehuset!

Som konfirmant i bedehuset får du et år med mange minner og gode opplevelser! Flere turer, bl.a. til ImPuls i Trondheim, sammen med mange andre ungdommer fra regionen, står på programmet. Det settes også fokus på å bli godt kjent på starten av året.
Det blir samlinger ca. en gang pr.måned fra september til mai, og disse blir sammen med konfirmanter fra Nordmøre & Romsdal Indremisjon og Norkirken Molde. Så her blir du sammen med både ledere og deltagere fra ulike sammenhenger. Og fellesskap er viktig! Vi legger opp til kjekke aktiviteter, og samlinger der det er gode rom for både undring og spørsmål. Vi vil at du skal bli trygg, at du skal få lære mer om hva Bibelen sier om den kristne troen, og at dette er aktuelt og livsnært i dag. Du får også mulighet til å prøve deg i en tilrettelagt tjeneste, noe som kan være både spennende og utfordrende. I tillegg kan du delta både på ungdomsklubben VIP-night annenhver fredag, og bli med i smågruppe sammen med andre ungdommer i bedehuset.


Selve konfirmasjonsdagen blir torsdag 13.mai, med en fin fest-gudstjeneste som ramme for en minnerik dag!
Konfirmasjonstilbudet vårt er for alle som ønsker å delta, uavhengig av menighetstilknytning eller tro. Ta gjerne kontakt med forsamlingsleder Audun Vesetvik for mer informasjon, og for påmelding; molde@imf.no / 926 13 749. Du er hjertelig velkommen som konfirmant i bedehuset!

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *