Velkommen til samlingene i bedehuset 29.jan – 4.feb:

awana1Konfirmasjonsundervisning onsdag kl.17, for årets konfirmantkull.

Bønnemøte onsdag kl.19. Samling i bønnerommet.

VIP aktivitetsklubb fredag kl.18-1945. For 4.-7.klasse. med mange kjekke aktivieteter, kiosk, VIP-hjørne med andakt og utlodning mm. Kom og bli med på moroa!!

VIP-night ungdomsklubb fredag kl.1800. Fra 7.klasse og oppover. Denne gangen drar vi til bowlinghallen, og dere skal møte opp der (NB!! endret tidspunkt). Bowlinghallen ligger i Moldehallen på Bolsønes, i 4.etg. Velkommen til en annerledes kveld på VIP-night!!

Søndagsmøte med AWANA kl.1100. Denne søndagen skal gjengen på Cubbies (2-5 år) og Sparks (1.-4.klasse) på tur til Barnas lekeland i Romsdalsgata. Oppmøte på bedehuset kl.1100, så går vi i samlet flokk ned. Flere voksne ledere blir med dit. T&T (5.-7.klasse) skal få boltre seg i klatrehallen i Moldeveggen, og møter opp der kl.1045. (de er ferdige til å hentes kl.1245). Moldeveggen ligger i Træffhuset rett bak Romsdalsmuseet. Inngang på leikeland og klatrehallen er inkludert i medlemskontingenen på Awana, og brev om den vil deles ut i nærmeste framtid. På bedehuset vil Ragnar Sekkeseter tale til de unge/voksne i peisestua. Kaffe og litt å bite i her etterpå. Hjertelig velkommen!!

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *